Hoe meer iemand dus zal investeren in een narcist, hoe meer de narcist zich qua gevoel van deze persoon negen msn chat kamers af zal keren.
Dit zijn slechts enkele kenmerken die een persoon die lijdt aan narcistische persoonlijkheidsstoornis in een relatie kan tonen.
Narcisten hebben de eigenschap om echte seks strand mensen te manipuleren en zullen dit in het begin van de relatie ook doen.
Verliefd worden op een persoon die lijdt aan deze stoornis is in het begin vaak niet moeilijk, tot de werkelijke narcist boven komt drijven.
Enkelen kenmerken van een narcist zijn: Gaat van de ene relatie naar de ander.Een narcist wil niet dat de partner zelfstandig wordt en zal alles doen om dit te frustreren.Er kan binnen deze relatie wreed en agressief gedrag ontstaan, zeker als niet aan de voorwaarden van de narcist voldaan wordt.Geeft anderen graag een minderwaardigheidsgevoel, eisen van de partner dat ze dingen opgeven.Realiteit is dat een relatie met een persoon die lijdt aan narcistische persoonlijkheidsstoornis vaak kansloos.Een relatie hebben met een persoon die lijdt aan narcistische persoonlijkheidsstoornis is vaak een destructieve relatie.Beginfase, narcisten zijn vaak in het begin erg interessant, charmant en leuk.
De narcist is bang voor een 1 op 1 relatie en zal hier, voor zijn gevoel, alles aan doen om zich hier niet daadwerkelijk in te begeven.
Amerikaans wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat personen die lijden aan narcistische persoonlijkheidsstoornis slecht zijn in het onderhouden van relaties.De partner zal hierdoor vaak harder haar best doen.De kans dat de omgang met een narcist in het begin van een relatie erg leuk is, is niet ondenkbaar.Hij zal dus afstand houden binnen de grenzen die voor hem ongevaarlijk zijn.Toont geen empathie, is niet voor reden vatbaar omtrent zijn eigen gedrag.Terwijl de narcist wel geniet van de aandacht en zich graag op een voetstuk geplaatst voelt.Ontvangt graag liefde en waardering maar geeft hier niks van terug.Narcisme in relaties is vaak dodelijk.Zodra de gevoelens van verbondenheid van het slachtoffer richting de narcist groter zijn geworden, zo erg dat direct afstand nemen moeilijker wordt, zetten narcisten vaak hun klauwen in de persoon waarmee ze de relatie hebben en laten deze niet meer gaan.


[L_RANDNUM-10-999]